Béčko si spravilo chuť v Býchorech, soupeři nasázelo hned sedm gólů

Béčko mělo co napravovat po minulé domácí remíze s Vykáňí. To se jí ovšem povedlo a přesvědčivým výkonem vyhráli v Býchorech.

Býchory, v minulé sezóně účastník A-třídy, nebyli lehkým soupeř, ikdyž doposud v této sezoně nezískali ani bod. Velim nechtěla nic podcenit.

B-tým se do zápasu pustil s chutí, kdy hned ve 3. minutě se trefil Ceral. Bohužel po chybě v obraně hned o minutu poté Býchory vyrovnali stav. Velim se nenechala rozhodit a gólem ve 17. a 30. minutě se vyšvihla do vedení. Býchory odpověděli po naší chybě ve 39. minutě, ale do kabin jsme šli nakonec s dvougólovým náskokem, kdy ve 42. minutě skóroval Němec.

Ve druhém poločase tempo utkání opadlo a v obraně Býchor vznikalo více mezer a toho opět Velim dokázala využít. Nejprve hlavou skóroval Vokřál a o několik minut později střelou do prázdné zvýšil skóre i Němec. Býchory byli dobří do ofenzivy a využívali chyb Velimi a přidali gól na svůj účet v 76. minutě. Autorem posledního sedmého gólu Velimi se stal Nejedlý. Bohužel v samotném závěru zápasu, po neúspěšné akci Velimi se nestihli hráči vrátit a Býchory snížili stav utkání na konečných 4:7.

Trenér Ptáček komentoval utkání pro Kolínský deník takto: „Zasloužené vítězství, které je pro nás důležité z hlediska pohody. Výsledek je sice trochu divoký, ale získali jsme tři body, předvedli jsme kvalitní výkon, vytvořili si opět dostatek gólových šancí a co je podstatné, většinu z nich jsme proměnili. To nás v předchozích dvou zápasech trápilo. Všechny naše branky padly po přesných centrech nebo z rychlých brejků. Bylo to ode všech zodpovědně odehrané a odbojované,“

Za Velim se trefili Ceral (3′, 17′), Kopáček (30′), Němec (42′, 60′), Vokřál (56′), Nejedlý (87′)

Celý rozhovor s trenérem sis můžete přečíst zde: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-kraj/okresni-derby-bylo-posledni-pro-trenera-ondreje-vankata-20230911.html