Velim v prvním domácím zápase porazila SK Rakovník 2:0 díky dvěma gólům Hannicha

Týmy krajského přeboru čekal anglický týden v podobě vloženého kola na středu. Do Velimi přijel vzdálený Rakovník a Velimští chtěli navázat na první mistrák, který se jim herně a výsledkově povedl. Utkání to ovšem bylo těžké a kvalitní soupeř nedaroval Velimi nic zadarmo.

Utkání bylo na obě strany vyrovnané. Domácí byli více na balónu a snažili se udávat tempo hry. Hosté se pokoušeli také tvořit a dostávat se do zajímavých šancí. Diváci tak v prvním poločase viděli vyrovnanou hru, kde si Velim chtěla pomoci standardními situacemi, ale ani jedna z nich neskončila gólem. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

A jak už to bylo v Dobříši, Velim zapnula ve druhém poločase svůj gólostroj i na svém hřišti. I když Rakovník ze dvou akcí na začátku druhého poločasu poměrně ohrozil velimskou bránu, byli to právě domácí, kdo vstřelil první gól zápasu. Po centru zprava v 70. minutě se dostal k míči Hannich, a ten i přes blokujícího obránce na brankové čáře se dobře zorientoval a nedal brankáři šanci.

O dalších pět minut později opět úřadoval Hannich! Domácí zahrávali volný přímý kop a Šindelář skvělým centrem našel osamoceného Hannicha, který zakončil s přehledem do šibenice. Rakovník po této pětiminutovce byl jak opařený a už nedokázal na tento stav utkání reagovat. Velim, stejně jako v prvním zápase, si došla pro zasloužené vítězství v poměru 2:0.

Za Velim se trefili: Hannich (70′), Hannich (75′).

Záznam utkání si můžete přehrát zde: https://app.veo.co/matches/20240803-match-14-8-2024-e7134083/

Další zápas čeká Velim již tuto sobotu v 17:00. Na svém hřišti přivítá nováčka soutěže TJ Sokol Tuchoměřice. Přijďte nás podpořit!