Velim je na vítězné vlně: Šestigólový koncert a stoprocentní bilance!

Čtyři zápasy, čtyři výhry. Tak by se dalo definovat prozatímní působení velimského A-týmu v Krajském přeboru. Velim si zatím drží 100% úspěšnost, a tentokrát je čekal venkovní zápas proti Povltavské FA „B“. Zápas to ovšem nebyl jednoduchý, a Velim musela dvakrát dotahovat skóre zápasu.

Velim nejela na výjezd v plné sestavě – chyběl vykartovaný Čapek a absentoval záložník Vácha. Velimští však s širokým kádrem zvládli tyto hráče, jindy ze základní sestavy, nahradit. Velim šla do vedení již v 7. minutě, kdy po nedorozumění v obraně domácích zužitkoval tuto chybu Křelina. Vedení hostí však netrvalo dlouho, a domácí po rychlém brejku srovnali na 1:1. Ve 22. minutě již Velim prohrávala po úspěšné akci domácích. Hosté se však ničeho nezalekli a skvělou střelou Křeliny srovnali stav na 2:2. Poté následovala poločasová přestávka.

Začal druhý poločas a již po 5 minutách Velim podruhé v zápase prohrávala. V tomto momentu se zdálo, že Velim na hřišti Povltavské FA „B“ již 3 body neukořistí a bude bojovat alespoň o remízu. Ale co se nestalo? V 66. minutě velimský Hannich po rychlém brejku srovnal stav zápasu na 3:3 a Velim začala nabírat na obrátkách. V 71. minutě zkompletoval Křelina hattrick a Velim šla do vedení. A to nebylo vše. Domácí otevřeli hru a hráli s velkým rizikem, což dopomohlo dalšímu brejku hostů, při kterém se Vocel ve své šanci nemýlil a zvýšil na 5:3. Odbyla 90. minuta a na domácí se hnal další útok, tentokrát ze strany. Střídající Němec předložil míč ve vápně Šindelářovi, a ten nedal brankáři šanci. Po velké přestřelce se tedy zápas dobral k tenisovému výsledku 6:3 a Velim si zapsala již čtvrtou výhru ze čtyř.

Za Velim se trefili: Křelina (7′, 30′, 71′), Hannich (66′), Vocel (87′), Šindelář (90′)

Záznam utkání si můžete přehrát zde: https://app.veo.co/matches/20240824-match-kp-muzi-a7577481/

Velim se představí v dalším zápase na domácí půdě již tuto sobotu 31. 8. 2024 od 10:15 proti Libiši. Přijďte nás podpořit!