Velimské béčko prohrálo svůj první domácí duel 3:0 a dostalo obrovskou lekci v efektivitě

Velimské béčko sehrálo svůj první domácí zápas proti nováčkovi soutěže Malešovu. I přes výborný herní výkon domácích, nedokázali své šance proměnit a naopak Malešov proměnil vše co se dalo. Výsledek 3:0 je velmi krutý pro Velim.

„Favorizovaná Velim, která byla posilněna několika hráči z A-týmu, potvrzovala na hřišti roli favorita a udávala tempo hry. Jenže neuhlídala občasné brejky soupeře, a to se jí stalo osudným. Malešov prakticky ze tří střel dal tři góly. Velim měla neustávající tlak na soupeře. Centry létaly do vápna, dokonce dvakrát nastřelili břevno, ale smolně nedokázali vstřelit ani gól. Aby toho nebylo málo, od 53. minuty hráli domácí v deseti kvůli červené kartě Kukala. I přes početní oslabení Velim stále držela míč a byla nebezpečná. Pokud by se hrálo na statistiky, tak Velim přehrála soupeře o třídu, ale fotbal se hraje na góly, tak jednoznačně uspěl hostující Malešov.

Komentář velimského lodivoda: „Výsledek je pro nás hodně krutý. Přestože jsme soupeře od poloviny prvního poločasu až do konce utkání přehrávali, a to i v oslabení, nebyli jsme schopni vstřelit gól ani z těch vyložených šancí.“