Velim je stále stoprocentní! Doma otočila nepříznivý stav a Libiš porazila 2:1

Velim chtěla navázat na svou skvělou formu a připsat si další výhru. Doma ji čekala Libiš, a pro Velim to byla velká příležitost, jak získat další tři body. Ovšem sílu soupeře znala a nechtěla ponechat nic náhodě.

I když byla Velim favoritem, vstup do zápasu se jí nepovedl a již v 11. minutě inkasovala. Domácí to nerozhodilo, naopak je to nakoplo. Na Libiš vytvořili velký tlak a začali si vytvářet obrovské šance, které chtěli proměnit v gól, to se ale Velimi nedařilo. Velmi obětavá obrana hostů byla proti. Dvakrát obránci Libiše vykopli míč až z brankové čáry, dalo by se říct, že domácí měli smůlu. Do poločasové pauzy se tak odcházelo za nepříznivého stavu pro Velim.

Začátek druhého poločasu byl obrazem konce toho prvního. Tlak Velimi pokračoval a vše vyústilo až v penaltu. Té se zmocnil domácí Šindelář a brankáři nedal šanci, stav byl srovnaný. O dvě minuty později mohlo být rozhodnuto, Hannich připravil míč před prázdnou bránu, ale bohužel Šindelář tentokrát minul a zazdil téměř stoprocentní šanci. Z domácích spadla tíha okamžiku a měli přes 40 minut na to, aby strhli vedení na svou stranu. Hrálo se od nuly a Libiš občas zahrozila z protiútoků. Velim začala více nakopávat a už se v její hře ztrácela přesná kombinace. Také jí ubýval čas a Velim stále nenacházela recept, jak vsítit druhý gól. Hra se hodně kouskovala, na hřišti se přiostřovalo a hosté zdržovali hru. Následovalo sedmiminutové nastavení. Dvě minuty před koncem nastavené doby Šindelář z vlastní poloviny nádherným pasem našel Váchu, který se nemýlil a poslal Velim do kýženého vedení. Velim si již výsledek pohlídala a mohla se radovat z páté výhry v řadě.

Za Velim se trefili: Šindelář (49′), Vácha (90+5′).

Záznam utkání si můžete přehrát zde: https://app.veo.co/matches/20240831-match-31-8-2024-8c7a0792/

Velim se v dalším zápase představí v boji o první místo s nedalekou Čáslaví. Čáslav je s Velimí jediným týmem, který má stoprocentní bilanci. Přijeďte nás podpořit, budeme vás potřebovat! Hraje se v neděli od 17:00 v Čáslavi.