Blog Full Left Sidebar With Frame

Caption align here
04
Zář
2024

Velim je stále stoprocentní! Doma otočila nepříznivý stav a Libiš porazila 2:1

Velim chtěla navázat na svou skvělou formu a připsat si další výhru. Doma ji čekala Libiš, a pro Velim to byla velká příležitost, jak získat další tři body. Ovšem sílu soupeře znala a nechtěla ponechat nic náhodě.
Read More
29
Srp
2024

Velimské béčko prohrálo svůj první domácí duel 3:0 a dostalo obrovskou lekci v efektivitě

Velimské béčko sehrálo svůj první domácí zápas proti nováčkovi soutěže Malešovu. I přes výborný herní výkon domácích, nedokázali své šance proměnit a naopak Malešov proměnil co se dalo. Výsledek 3:0 je velmi krutý pro Velim.
Read More
26
Srp
2024

Velim je na vítězné vlně: Šestigólový koncert a stoprocentní bilance!

Čtyři zápasy, čtyři výhry. Tak by se dalo definovat prozatímní působení velimského A-týmu v Krajském přeboru. Velim si zatím drží 100% úspěšnost, a tentokrát je čekal venkovní zápas proti Povltavské FA "B". Zápas to ovšem nebyl jednoduchý, a Velim musela dvakrát dotahovat skóre zápasu.
Read More
16
Srp
2024

Velim v prvním domácím zápase porazila SK Rakovník 2:0 díky dvěma gólům Hannicha

Týmy krajského přeboru čekal anglický týden v podobě vloženého kola na středu. Do Velimi přijel vzdálený Rakovník a Velimští chtěli navázat na první mistrák, který se jim herně a výsledkově povedl. Utkání to ovšem bylo těžké a kvalitní soupeř nedaroval Velimi nic zadarmo.
Read More
12
Srp
2024

Velim zvládla vstup do nové sezóny na výbornou! Z Dobříše si odvezla výhru 2:0

Velim po krátké letní přípravě čekalo již první mistrovské utkání, a to výjezd do Dobříše. Velimi se v přátelských utkáních dařilo herně i výsledkově, a tak to chtěla potvrdit i v tomto prvním ostrém zápase.
Read More
1 2 3 16